Om Klubben

Rana Paintballklubb

Et spennende alternativ til tradisjonell idrett

 


År 2000 var da det startet for oss som nå utgjør styret i Rana Paintballklubb. På den tiden spillte vi på Øyjord, forbi skillevollen. Paintballmiljøet i Rana var på den tiden sammensatt av ulike vennegjenger som samlet seg for å spille paintball. Vi har siden den gang hatt et varierende paintballmiljø her i Rana, tidvis preget av fraflytting og mangel på område for å spille på, noe som resulterte i et synkende antall aktive. Men i 2009 fikk vi en avtale med Mo Industripark om å leie området ved Pelletsveien og siden da har utviklingen peket oppover igjen.


Vi har ett hovedlag som heter "Hypothermia" og ett nybegynner lag som heter "Hypothermia Cubs". Begge lagene konkurrerer i den svenske serien "Norrlandsserien".


Vår bane holder en høg standard med samme "hinder" som brukes på profesjonelt nivå i europeiske mesterskap. Vi har kunstgress som vi i skrivende stund jobber med en plan på å få benyttet oss av.


Rana Paintballklubb har som mål å fortsette utvikle paintballmiljøet i Rana og i

Nord-Norge. Vår drøm er å kunne drive en paintballserie i sammarbeid med de andre klubbene i Nord-Norge og potensielt Nord-Sverige.


Vi ønsker å være et spennende alternativ til den tradisjonelle idretten og tilby barn og ungdom et godt sosialt, rusfritt miljø der de kan ha det gøy og oppleve mestring sammen.


Fremtiden

- Vi satser på flere aktivt konkurrerende medlemmer.

- Vi jobber med å få til flere treningssamlinger, der andre klubber kommer til oss eller vi drar til dem.

- Fremover vil vi jobbe for å få arrangert egen bedriftsturnering.

- Vi jobber med å finne et større område der vi kan legge ut kunstgresset vårt.